• No products in the cart.
Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Folow Us

NEW: Kahf Sunscreen Stick & Sunscreen Moisturizer

NEW: Kahf Sunscreen Stick & Sunscreen Moisturizer

  • No products in the cart.

Shop

Kahf Skin Energizing and Brightening Face Wash 100 mlKahf Skin Energizing and Brightening Face Wash 100 ml

Kahf Skin Energizing and Brightening Face Wash 100 ml

Rp34,595

(1 customer review)

energize-6-hours

Energize 6 Hours

pure-cleanse

Pure Cleanse

mild-formulation

Mild Formulation

energize-6-hours

Energize 6 Hours

pure-cleanse

Pure Cleanse

mild-formulation

Mild Formulation

Sabun cuci muka pria yang diformulasikan secara mild mampu membersihkan wajah hingga ke pori tanpa membuat kulit kering.

4 in stock

4 in stock

Quantity
SKU: 8993137710411 Categories: , Tags: , , , ,

Description

DESCRIPTION

Perkenalkan kesegaran alam pada wajahmu. Bersih dan lembap menyeluruh hingga ke pori dengan kombinasi HydroBalanceTM dan Pure Cleanse. Ekstrak Moroccan Mint dan Mediterranean Grapefruitnya membuat wajah terasa berenergi selama 6 jam dan bebas kusam.

CARA PAKAI

Gunakan pada wajah yang basah. Pijat dengan jari dan hindari area sekitar mata. Bilas dengan bersih.

INGREDIENT LIST

Aqua, Glycerin, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Stearic Acid, Butylene Glycol, Lauric Acid, Glyceryl Stearate, PEG-3 Distearate, Decyl Glucoside, Phenoxyethanol, Saccharide Isomerate, Potassium Cocoyl Glycinate, Kaolin, Niacinamide, Fragrance, Menthol, Potassium Cocoate, Allantoin, Disodium EDTA, Hydroxypropyl Methylcellulose, Ethylhexylglycerin, Menthyl Lactate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-26-Buteth-26, Propylene Glycol, Citric Acid, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Extract, Sodium Citrate, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract.

Additional information

Weight 0.1 kg

1 review for Kahf Skin Energizing and Brightening Face Wash 100 ml

  1. karinaanindita

    Udah dicoba suami katanya enak banget ngga bikin ketarik kayak face wash yg biasa dia pake

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

X